Sportski rođendani

Sportski rođendan za vase dete


Akrobatika predstavlja savršen spoj veštine, koordinacije tela i izdržljivosti tela jednog gimnastičara. Zahvaljujući akrobatskoj gimnastici moguće je testirati sposobnosti gimnastičara – akrobate na najvišem mogućem nivou, kao i steću uvid u granice njegovih izdržljivosti. Akrobatika se sastoji od niza veština i sportova. U njoj možemo prepoznati elemente baleta, ronjenja ali i sportske gimnastike.


Sve popularnija među decom i odraslima, akrobatika se polako našla i među dečijim rođendanima. Naime, trend koji je brzo i lako osvojio skoro ceo svet stigao je i kod nas. U pitanju su naime sportski dečiji rođendani sa različitim tematikama. Deci se pruža prilika da budu aktivna i da razvijaju i neguju ljubav prema različitim vrstama sporta.


Ovom prilikom Gimnastički klub Pobednik želi da Vas pozove na akrobatski rođendan za Vašeg mališana. Ukoliko je Vaše dete prestalo da sa oduševljenjem gleda na proslave svog rođendana u dečijim igraonicama i rođendaonicama širom grada, ovo je izvrsna prilika da mu priredite nezaboravnu žurku. Tokom sportskog rođendana u GK Pobednik dominira sportski duh i pruža se prilika deci da uživaju u prednostima i lepotama akrobatike.


Iako vrlo kompleksna spostska disciplina, akrobatika može da bude vrlo zanimljiva i izvodljiva ako se sprovodi pod stručnim nadzorom. Trenerski tim GK Pobednik je tu da Vaše dete i njegove drugare uputi u osnove akrobatike, kao i da im omogući da sa lakoćom izvedu, za njih i za Vas do tada nezamislive akrobacije i premete. Deca će dobiti priliku da otkriju svoje nove veštine i zavole sport u celini.


Ne treba da brinete ukoliko Vaše dete nikada do sada nije izvodilo slične vratolomije. Prostor i uslovi u kojima se proslavlja sportski rođendan su potpuno prilagođeni deci i apsolutno bezbedni. Treneri sa višegodišnjim iskustvom će se pobrinuti da pre svega svako dete bude bezbedno prilikom izvođenja akrobatskih elemenata, kao i da prilikom istih zaista uživa.


Primetićete i sami, vrlo je lako zaljubiti se u akrobatiku. Takođe kompletnu organizaciju rođendana možete da prepustite stručnom timu Gimnastičkog kluba Pobednik. Isti će Vam srdačno izaći u susret i preuzeti na sebe sve obaveze vezane za sportski rođendan Vašeg deteta. Ono što će Vam posebno biti naglašeno je vrsta hrane i pića koja preporučljiva za unošenje u salu GK Pobedni. Ovo je važno pre svega kako bi se izbegla mogućnost prosipanja hrane i pića po gimnastičkoj opremi i samim tim povreda gimnastičara, koji na istoj nakon rođendana treniraju.


Cena rođendana za članove kluba iznosi 100 evra za 3h, dok je cena za decu koja nisu članovi kluba 150 evra.